Arenys de Mar, Aporta!

Tipus recollida: Porta a porta domèstic

Localització: Arenys de Mar

Núm habitants: 15.533


Públic objectiu: Ciutadania en general i comerços

Temporalitat de la campanya: 3 mesos

Any de desenvolupament: 2021-22

Entitat organitzadora: Ajuntament d'Arenys de Mar

L’Ajuntament d’Arenys de Mar aposta per implementar la recollida de residus porta a porta a la totalitat de la població (per passar del 70 % al 100 % dels domicilis). La companya comunicativa que acompanya aquesta implementació té com a fil conductor les campanyes marc ja existents ‘Arenys de Mar, Aporta!’ i ‘Suma’t al Moviment Aporta’. Per tal d’informar i sensibilitzar la població del nou sistema de recollida, s’instal·la un punt informatiu mòbil i es fan visites a les llars de la mà d’un equip d’educació ambiental. La ciutadania rep un díptic informatiu, cubells, bujols, magnètics, cartes i sitio web de cupones, es pengen cartells. 


Amb el conjunt d’accions d’aquesta campanya també es fomenta la recollida selectiva dels envasos lleugers, del paper i cartró i dels envasos de vidre en l’àmbit domèstic. 


La campanya també inclou visites als grans productors d’envasos de vidre dins del canal HORECA per a distribuir-los bujols i incidir en una correcta recollida d’aquesta fracció la qual, en aquest cas, és porta a porta. 

Disseny de diverses peces informatives per a comunicar a la ciutadania l’ampliació del porta a porta
 
Bosses de ràfia per a facilitar la recollida selectiva domèstica que es lliuren a través d’un sorteig  
 
 
 
VEURE CAMPANYES EN EL MAPA