A Canet, reciclem bé!

Tipus recollida: Porta a porta domèstic

Localització: Canet de Mar

Núm habitants: 14.583


Públic objectiu: Ciutadania en general

Temporalitat de la campanya: 6 mesos

Any de desenvolupament: 2021

Entitat organitzadora: Ajuntament de Canet de Mar

Canet de Mar pretén recuperar i/o millorar les dades de recollida selectiva municipal del 72 % que va aconseguir el 2015. La campanya de comunicació ‘A Canet, reciclem bé’ pretén incidir sobre dues problemàtiques principals recurrents al municipi com són l’abandonament de residus per part de les llars que opten per no participar de la recollida porta a porta i la presència els dijous (dia de recollida de la fracció rebuig) de bosses que inclouen materials reciclables.  


L’Ajuntament escull el format audiovisual per transmetre a la ciutadania la importància de millorar la recollida selectiva de residus del  municipi i donar eines a la població per a fer una correcta recollida selectiva.  


Es realitza una càpsula sobre l’abandonament dels residus per part de les llars que opten per no participar del porta a porta i un breu vídeo titulat ‘El rebuig no és tot’ per incidir sobre les bosses de rebuig que, el dia de recollida d’aquesta fracció, contenen elements reciclables. Els vídeos es difonen mitjançant els diversos mitjans municipals com són la pàgina web i les xarxes socials. 

VEURE CAMPANYES EN EL MAPA