Recicla! Amb tu, cuidem el medi ambient

Tipus recollida: Contenidors a carrer

Localització: Rubí

Núm habitants: 78.591


Públic objectiu: Ciutadania en general i escoles

Temporalitat de la campanya: 2 mesos

Any de desenvolupament: 2021

Entitat organitzadora: Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament de Rubí aposta per desenvolupar una campanya generalista sobre la importància de la correcta separació de residus sota la marca ‘Recicla!’ La campanya està diferenciada per dues accions complementàries: una campanya de comunicació en mitjans digitals i suports tradicionals i un joc d’escapisme virtual i multinivell per tal de sensibilitzar especialment infants i adolescents, d'entre 10 i 18 anys, des de les aules dels 19 centres educatius del municipi i de forma virtual a les xarxes socials. 


La campanya comunicativa es difon a través d’opis publicitaris i anuncis als busos urbans. En l'àmbit digital la campanya té impactes a Ràdio Rubí i al Diari de Rubí, al mitjà Tot Rubí, a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament. El desplegament de la campanya comunicativa també compta amb dos vídeos per a les xarxes socials i la creació d’un espai web de la campanya. 

Opi promocional per facilitar informació clara a la ciutadania sobre la correcta selecció dels residus i l’itinerari que segueixen un cop han estat dipositats al contenidor

Opi promocional joc d'escapisme 

Primera mostra d'un dels enigmes que els jugadors del joc d'escapisme han de resoldre

Segona mostra d'un dels enigmes que els jugadors del joc d'escapisme han de resoldre

rubi_scaperoom 

VEURE CAMPANYES EN EL MAPA