Si t’agrada viure aquí, recicla

Públic objectiu: Ciutadania en general i comerços

Temporalitat de la campanya: 6 mesos

Any de desenvolupament: 2021

Entitat organitzadora: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

L'octubre del 2020 es va iniciar el servei de recollida porta a porta a 7 municipis de la comarca. Des de l’inici la participació és alta, però el Consell Comarcal creu oportú reforçar la campanya inicial amb dues accions molt concretes. 


D’una banda, s’instal·len 8 punts informatius per ajudar a la ciutadania a resoldre els dubtes que pugui tenir sobre la recollida selectiva. Es prioritza el dia de mercat per arribar a més gent i l’acció es fa en 7 municipis diferents. L’objectiu principal és resoldre els dubtes que pugui tenir la ciutadania davant les diferents tipologies de residus, donant molt d'èmfasi als  principals  impropis que  es  troben  durant  les  recollides  porta  a  porta.


Paral·lelament, es fan visites informatives a tots els grans productors del Canal Horeca per fomentar i millorar la recollida d’envasos de vidre del sector de l’hosteleria, la restauració i el càtering. A més a més, es pretén recollir totes les necessitats que puguin tenir per a millorar les taxes de reciclatge i donar a conèixer el sistema Vacri. 

Cartell informatiu 
 
Díptic divulgatiu per entregar als punts informatius 
 
Díptic informatiu sobre el funcionament del sistema Vacri 
 
consellcomarcalconcadebarbera_cartell 
 
 
 
VEURE CAMPANYES EN EL MAPA