I ara, reciclem més i millor

Tipus recollida: Contenidors a carrer, Porta a porta domèstic

Localització: Mataró

Núm habitants: 20.000


Públic objectiu: Ciutadania en general

Temporalitat de la campanya: 2 mesos

Any de desenvolupament: 2021

Entitat organitzadora: Consell Comarcal del Maresme

Els municipis de Palafolls, Dosrius, Sant Cebrià de Vallalta i Òrrius es proposa augmentar els nivells de conscienciació i coneixement de la ciutadania vers la separació en origen de les diferents fraccions. Amb aquest objectiu es dissenya una campanya continuista de les anteriors amb accions en tres àmbits: a peu de carrer, als domicilis i a les escoles. Els formats per la seva difusió seran cartells, lones i grafismes multimèdia. 


Les activitats a carrer consisteixen en la instal·lació d’un punt informatiu mòbil amb la presència de 3 – 4 educadors ambientals. Els missatges informatius es reforcen amb l’entrega de fulletons de síntesi didàctics.  


Paral·lelament, es preveu les visites a les llars, especialment a les zones on s’hagi detectat poc recollida selectiva, abocaments... 


Per tal de fer arribar la campanya als infants, es realitza una sessió informativa a les escoles adreçada als infants de cicle mitjà en la qual s’aborden temes com la generació de residus i la seva minimització, l’emergència climàtica, economia circular, etc. 

Cartell promocional de la campanya
 
Lona per difondre la presència del Punt d’informació
 
Bolígrafs per a entregar als infants a les escoles 
 
Cartelleria per difondre la presència del Punt d’informació 
 
Mostra del contingut del llibret per a explicar tots els detalls del nou sistema de recollida de residus municipal a les llars. Veure des d’aquest enllaç 
 
 
 
 
 
 
 
VEURE CAMPANYES EN EL MAPA