A l’Urgell, reciclar compta!

Tipus recollida: Contenidors a carrer

Localització: Tàrrega

Núm habitants: 36.526


Públic objectiu: Ciutadania en general

Temporalitat de la campanya: 3 mesos

Any de desenvolupament: 2021

Entitat organitzadora: Consell Comarcal de l'Urgell

L’objectiu principal de la campanya ‘A l’Urgell, reciclar compta!’ és complir amb els percentatges de recollida selectiva marcats per la normativa europea, i arribar, com a mínim, al 60 % de recollida selectiva en dos anys.


Pel que fa a la ciutadania en general es realitzen 10 xerrades dirigides a associacions de veïnat, gent gran i de comerciants. Aquestes trobades es complementaran amb la instal·lació de punts informatius itinerants que transmetran consells sobre prevenció, reciclatge i aspectes més concrets sobre les característiques de la recollida selectiva municipal (fraccions, tipus de contenidors, horaris...). A més a més, hi haurà informadors a peu de contenidor que reforçaran les àrees d’aportació de residus dels municipis. Per arribar a la població d’una manera més atractiva, es proposa realitzar una sessió de cinefòrum al voltant de la pel·lícula WALL-E.  


La campanya també planteja el disseny de vinils als contenidors (per recordar com cal separar els residus) i el repartiment de bosses reutilitzables de malla per facilitar la compra a granel. 


En l’àmbit digital es compta amb la difusió de la campanya a les xarxes socials (amb material gràfic i audiovisual), a les webs municipals i amb l’enviament d’un butlletí digital. 


Per tal de canalitzar totes les informacions relacionades amb les accions es preveu generar una nota de premsa mensual. 

Adhesius per als contenidors 
 
Element publicitari per a generar expectatives prèvies al llançament de la campanya
 
 
 
urgell_bici 
 
 
VEURE CAMPANYES EN EL MAPA