Fer-ho bé, va amb tu!

Tipus recollida: Porta a porta domèstic

Localització: Móra la Nova

Núm habitants: 34.357


Públic objectiu: Ciutadania en general i grans productors

Temporalitat de la campanya: 1 mes

Any de desenvolupament: 2020

Entitat organitzadora: Consorci per a la Gestió dels Residus de les Comarques del Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

A Móra la Nova s’implanta un nou model de recollida de residus municipals, el porta a porta i s’ha cregut necessari acompanyar la implantació d’una campanya de comunicació i sensibilització ambiental. D’entrada s’instal·len tres punts informatius per explicar a la ciutadania el nou model de recollida i els nous hàbits que haurà d’adoptar, per entregar els materials que els facilitarà la separació en origen i per resoldre dubtes. L’equip d’informació ambiental reparteix un tríptic divulgatiu i un magnètic de nevera per recordar el calendari de recollida.


Un cop implantat el servei de recollida porta a porta, es duen a terme visites de seguiment als grups sensibles: els grans productors i aquelles llars en les quals destaquen incidències. Pel que fa als grans productors, es recullen dubtes i inquietuds per oferir-los una resposta adaptada a cadascuna de les seves particulars circumstàncies.

Cartells per a difondre el nou model de recollida porta a porta

Magnètic de nevera per a recordar el calendari de recollida a les llars

Tríptic divulgatiu per entregar a la ciutadania als punts informatius

 

VEURE CAMPANYES EN EL MAPA